Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze Merkspecialisten dragen hun steentje bij d.m.v. een duurzame bedrijfsvoering. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor uw PCA Merkspecialist vanzelfsprekend en belangrijk.

Met zijn allen Verantwoord Ondernemen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen oftewel MVO gaat om de balans tussen People, Planet, Profit (3P’s). Duurzaam en verantwoord ondernemen vraagt om continue verbetering en aanpassing van onze Merspecialisten.

 

Met alle ruim 120 Merkspecialisten hebben wij afspraken gemaakt hoe we de komende jaren duurzamer en verantwoordelijker met energie om kunnen gaan. Ook hebben we vastgelegd hoe we het verbruik kunnen reduceren en onze bedrijven kunnen ”Vergroenen”.

 

Verschillende manieren van  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De PCA Merkspecialisten dragen ieder bij aan de vergroening van hun bedrijf. Er wordt op verschillende manieren aan het milieu gedacht, denk aan: gebruik zonnepanelen, juist scheiden van afval, zoals accu’s, batterijen, metalen, oud papier, glas, oude olie, remolie etc. Maar ook het recyclen van bijvoorbeeld banden en het sponsoren van lokale (sport)clubs hoort hier bij.

 

PCA gaat voor een beter milieu

Alle beetjes helpen! Zo zorgen de PCA merkspecialisten voor verkoop van zuinige en propere auto’s, stille en zuinige banden en het aanbieden van een leenfiets tijdens een onderhoudsbeurt. Vraag gerust naar de maatregelen die wij treffen en waar we mee bezig zijn of kom langs in één van onze werkplaatsen.

 

Verantwoord ondernemen is een bewuste keuze van alle ruim 120 Merkspecialisten!

Wat is MVO?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

085 273 5955 support@renewmyid.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×